HJÆLP TIL NATURFAG

Teresa og Anna står klar til at hjælpe dig med naturfag!
Ons. 16:10-17:40
Abildvej 2
5700 Svendborg
Tilmeld dig eller via

Har du svært ved naturfag? Eller er du i tvivl om, hvordan man skriver en rapport? Har du ikke rigtig fået fat i det der med atomer og molekyler? Bare rolig, Teresa og Anna står klar til at hjælpe dig.

Hjælp til naturfag er en kombination af undervisning og lektiehjælp, hvor der er plads til at stille alle de spørgsmål, som du måske ikke tør til undervisning i din klasse. Det er et lille hold, så der er god tid til den enkelte og masser af tid til alle de gentagelser, du har brug for.

Underviserne er Teresa og Anna, som til dagligt går på Svendborg Gymnasium. De har begge to en kæmpe interesse for naturfag, og de glæder sig til at dele ud af deres viden og hjælpe dem, som har svært ved det.

For at gøre naturfag mere forståeligt, vil Teresa og Anna (udover at hjælpe dig med lektierne) bruge tid på det helt grundlæggende, som for eksempel:

Rapportskrivning - hvordan gør man?

Atomer og molekyler

Celler - det grundlæggende

Hvad er forskellen på fysik og kemi?

Hvorfor hænger naturfag sammen?

Senest opdateret 28.11.2018 15:25 af NJJ