BYG EN ROBOT
Er du nysgerrig på robotter? Hvordan de designes, programmeres og testes? Så er det her!

BYG EN ROBOT
Skovsbovej 43
5700 Svendborg
Tilmeld dig eller via

I samarbejde med Svendborg Tekniske Gymnasium giver vi dig nu muligheden for at "gå til robot".
Er du nysgerrig på robotter? Hvordan de designes, programmeres og testes? Så er det her hold lige noget for dig!
I robotværkstedet arbejder vi med robot- og droneteknologi, og vi tester robotterne ved at udfordre dem med forskellige øvelser.
Du kommer til at lære om og arbejde med:
  • Arduino, Lego Mindstorm, Vex robotter, Parrot droner
  • At designe din egen robot/drone. Hvad betyder designet og hvordan planlægger man det?
  • Programmering og styring af robotter og droner

Du behøver ikke vide noget som helst om robotter på forhånd, bare du er nysgerrig og har lyst til at udforske robotternes og dronernes univers.
Vi ses!

Senest opdateret 02.10.2017 15:04 af NJJ