MiLife

rejse
MiLife er et selvudviklings- og læringskoncept, skabt af Randers Ungdomsskole i samarbejde med erhvervspsykolog Vagn Strandgaard. Kurset henvender sig til alle unge, som på den ene eller anden måde kunne have brug for bedre selvindsigt og generel selvudvikling.

MiLife er bl.a. skabt på baggrund af, at mange unge har udfordringer i forhold til sociale fællesskaber og dét at føle sig accepteret.

MiLife giver de unge:
- En bedre indsigt i sig selv og andre
- Konkrete værktøjer til at skabe større selvværd
- En bedre forståelse af fællesskabets potentialer, udfordringer og spilleregler
- Større kendskab til egne styrker
- Bevidsthed om, hvor vigtig god kommunikation er

Vores underviser er Anders Stricker. Han er tidligere UU-vejleder samt certificeret MiLife-instruktør.

Undervisningen foregår på Svendborg Ungdomsskole (Abildvej 2) og forløber over 10 undervisningsgange i 9 uger med én ugentlig dag (kl. 8.30-15.00). Kurset består af en blanding af oplæg, enkelt- og grupperefleksioner samt teambuildingøvelser.
Holdet består af max. 16 elever (7.-10. klasse) fra forskellige skoler i Svendborg Kommune.

Undervisningen foregår i samarbejde med den unges skole og lærerteam, som regelmæssigt vil modtage nyhedsbreve om undervisningsindholdet.

Følgende skoler er en del af MiLife-samarbejdet:
Issøskolen
Vestermarkskolen
Tåsingeskolen
Nymarkskolen og 10. klassecenteret
Stokkebækskolen
Rantzausminde Skole

Hvis du og dine forældre synes, at MiLife lyder som et godt tilbud for dig, skal du kontakte din klasselærer.
Hvis du ikke går på en af ovenstående skoler, kan man kontakte os på 6223 3070 eller ungdomsskolen@svendborg.dk

Senest opdateret 07.08.2017 18:49 af NJJ