Gå til sideindhold

KOK-AMOK (OKTOBER)

Elsker du at lave mad? Lær at lave retter fra Thailand, Kina og Indien!
Tidsrum: Ons. 16:00-19:50
Startdato: 04.10.2023
Slutdato: 25.10.2023
Undervisningsgange: 3 gange
Aldersgruppe: Til og med 18 år
Klassetrin: Fra og med 7. kl.
Maks. elever: 16
Tilmelding fra: 04.09.2023 kl. 16:00
Tilmelding til: 03.10.2023
Venteliste til: 03.10.2023
Tilmeldingsstatus: Kun åbent for venteliste

Mødetider
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere: Magnus Birch

Sociale kompetencer
stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Faglige kompetencer
stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne

Svendborg Erhvervsskole (FOOD)
placeholder placeholder
Ryttervej 65
5700 Svendborg
Tilmeld dig til venteliste

Er du vild med stærk og krydret mad? Eller synes du, at det kunne være sjovt at smage?

På det her hold prøver vi kræfter med de varme og krydrede retter fra Thailand, Indien og Kina.

 

Vi arbejder sammen på små hold og spiser selvfølgelig sammen til sidst. 

 

MENUEN:

1: Thai suppe og hjemmelavede bao

2: Butter chicken og mango lassi

3: Indisk dahl med hjemmelavet naanbrød og raita

 

Hvis du har et forklæde, så tag det gerne med. 

 

Undervisningen foregår på Svendborg Erhvervsskole (FOOD) på Ryttervej 65.
Første gang er onsdag d. 4. oktober 2023 kl. 16-19:50

 

Vi ses!



Senest opdateret 20.09.2023 09:39 af DIANA
Apricore logo