Gå til sideindhold
Om os / Spørgsmål & svar

Spørgsmål & svar

Hvem kan gå i ungdomsskolen, og hvor gammel skal man være?
Det kan alle unge, som bor eller går i skole i Svendborg Kommune, fra 7. klasse til  og med de fylder 18 år.

 

Skal man være medlem? Nej. Hvis du bor eller går i skole i Svendborg Kommune, er du automatisk "medlem" af Ungdomsskolen, når du starter i 7. klasse. Du kan tilmelde dig alle de aktiviteter, du har lyst til. 

 

Skal man komme i klub hver dag, hvis man er tilmeldt? Nej. Du kan komme og gå i alle tre klubber (US, Tåsinge og Skårup) præcis som du har tid og lyst til. 

 

Skal man gå i klub for at kunne tilmelde sig andre aktiviteter? Nej. Du kan blande alle Ungdomsskolens aktiviteter (klubber, keramik, koreansk, rejser, foto osv.) præcis som du har tid og lyst til. 

 

Hvilke regler er der i ungdomsskolen? Vi har tre grundlæggende regler, som er nemme at huske:
1) Ingen alkohol eller andre rusmidler
2) Ingen rygning eller andre nikotinprodukter
3) Man skal opføre sig ordentligt 

 

Hvad koster det at gå i ungdomsskolen? De fleste aktiviteter er gratis, men der er nogle aktiviteter, som kræver, at man selv betaler en del af det. Fx rejser og ture. 

 

Skal man betale det hele på én gang? På nogle hold tilbyder vi, at betalingen kan deles op i rater. Det er tit i forbindelse med rejser, hvor beløbet er større end på andre hold.

 

Hvor og hvornår kan jeg se alle hold? Du finder alle hold og aktiviteter her på hjemmesiden. Vi har sæsonstart to gange om året (uge 39 og starten af januar), hvor alle nye hold kommer på hjemmesiden. Dog opdaterer vi også løbende gennem sæsonen. Du kan holde dig orienteret her på siden, på vores Facebook-side eller på vores Instagram

 

Hvordan melder jeg mig til? For at melde dig til, skal du logge ind her på siden vha. dit CPR-nummer. Derefter kan du tilmelde dig det/de ønskede hold.  

 

Bliver alle hold oprettet? Ja, næsten. Enkelte gange kan man opleve, at et hold får meget få tilmeldinger og derfor ikke bliver oprettet. Du kan selv være med til at sørge for, at holdet bliver oprettet, ved f.eks. at fortælle din klasse om det.

 

Kan jeg komme på hold med min ven/veninde? Nogle aktiviteter er så populære, at der oprettes flere hold. Kontakt os på kontoret, hvis du gerne vil på et bestemt hold. Vi kan ikke love, at det kan lade sig gøre, men vi gør, hvad vi kan. 

 

Hvordan får jeg information om den aktivitet, jeg er tilmeldt? Du modtager både en SMS og en mail. Derfor er det vigtigt, at din profil altid er opdateret med din mailadresse og telefonnummer. 

 

Hvad kan jeg betale med: Du kan betale med alle betalingskort og MobilePay (99490)

 

Hvad hvis jeg er syg, eller ikke kan komme alligevel? Hvis du er forhindret i at deltage, skal du give besked til enten den lærer, som underviser på holdet eller til kontoret: 6223 3070 eller ungdomsskolen@svendborg.dk 
Det er vigtigt, at du giver besked, da der kan være venteliste.

 

Kan man få pengene tilbage? Vi giver kun penge tilbage i meget særlige tilfælde, som f.eks. ved sygdom. 

 

Hvad hvis jeg kommer til skade? Svendborg Kommune har ingen forsikring, der dækker elever. Vi opfordrer derfor alle forældre til at tegne en fritids-/ulykkeforsikring for deres barn/børn. 

 

 Senest opdateret 04.09.2023 11:30 af NETE
Apricore logo