Gå til sideindhold
MILIFE / Sagt om MiLife

Sagt om MiLife

Det siger deltagerne:

 

"Jeg vil gerne takke for fantastiske otte uger. Ved MiLife har jeg lært, hvordan jeg skal tænke på andre og mig selv. Jeg er også begyndt at tro lidt mere på mig selv. Verden er jo ikke så farlig, som den ser ud."

 

"Jeg synes personligt, at hele kurset var godt. Det har hjulpet mig rigtig meget. Mine forældre og venner synes også, at jeg er blevet mere åben. Jeg vil gerne anbefale MiLife, for jeg synes, at det er et rigtig godt kursus. Det er også godt, at det er på ungdomsskolen, for så får man mange nye venner dernede" 

 

"MiLife er et sted, hvor jeg er fuldstændigt tryg. Jeg kan fortælle om ting, som jeg ikke kan fortælle andre steder."

 

"MiLife er et fedt sted, hvor der ikke er noget pres. Man skal ikke præstere noget på MiLife."

 

"MiLife er et sted, hvor man ikke bliver afbrudt. Der er tid til at fortælle sin egen historie og høre andres. Ingen problemer er for små."

 

"Til MiLife kan man være sig selv. Her kan man snakke med andre, der har det på samme måde, som en selv. Jeg kan hjælpe andre med min historie, og de hjælper mig med deres. Jeg er blevet meget gladere, men jeg har også lært, at det er helt OK at være ked af det." 

 

Det siger forældrene:

 

"Jeg mener, at det er en kæmpe gave at få mulighed for sådan et forløb. Jeg ville ønske, at alle unge havde den mulighed. De får jo nærmest forærende, hvad vi andre har brugt et halvt liv på at finde ud af. Helt fantastisk! Og tak til underviseren, for den ballast du har givet hende til hendes videre vej i livet." 

 

"Jeg skriver blot for at fortælle, hvor taknemmelig jeg er over, at min datter har fået mulighed for at deltage i jeres fantastiske MiLife-kursus. Tusind, tusind tak for de meget informative ugebreve, de bliver læst med glæde og begejstring over alt det, I formår at få de unge til, samt de trygge rammer I skaber, så de kan udvikle sig i deres eget tempo. Vi mærker en positiv effekt på vores datter herhjemme. Så det I gør, gør I godt!" 

 

 

 

 

 Senest opdateret 06.12.2023 17:36 af NETE
Apricore logo