MiLife

rejse

MiLife er et selvudviklings- og læringskoncept, som styrker de personlige og sociale kompetencer. Det betyder, at du bliver bevidst om dig selv og lærer en masse om bl.a. selvværd og værdier, så du føler dig stærk, glad og nysgerrig på livet.

Hvem går til MiLife?

Det gør alle, som gerne vil blive klogere på sig selv. Det kan fx være, at du..

- føler dig ensom

- føler, at du ikke er god nok

- er nervøs for at fremlægge

- føler, at du skal spille en rolle for at passe ind

- får at vide, at du fylder for meget

- får at vide, at du fylder for lidt

- har brug for noget andet end skole i en periode

Til MiLife kommer du til at spejle dig i andres historier og opdage, at du ikke er alene med dine udfordringer.

Læs om, hvad andre har fået ud af at gå til MiLife her

Hvordan foregår det, og hvem er de voksne?

Vores undervisere er Anders Stricker og Karina-Louise Hansen, som begge er certificerede MiLife-instruktører.

Undervisningen foregår på Svendborg Ungdomsskole (Abildvej 2) og forløber over 10 undervisningsgange i 9 uger med én ugentlig dag (kl. 8.30-15.00). Kurset består af en blanding af oplæg, enkelt- og grupperefleksioner samt teambuildingøvelser.

Holdet består af max. 16 elever (7.-10. klasse) fra forskellige skoler i Svendborg Kommune.

Undervisningen foregår i samarbejde med din skole og lærerteam, som kommer til at modtage nyhedsbreve om, hvad vi laver i undervisningen.

Følgende skoler er en del af MiLife-samarbejdet:

Issøskolen

Vestermarkskolen

Tåsingeskolen

Nymarkskolen og 10. klassecenteret

Stokkebækskolen

Rantzausminde Skole

Hvis du og dine forældre synes, at MiLife lyder som et godt tilbud for dig, skal du kontakte din klasselærer.

Hvis du ikke går på en af ovenstående skoler, kan man kontakte os på 6223 3070 eller ungdomsskolen@svendborg.dk

Senest opdateret 20.02.2019 13:05 af NJJ