Gå til sideindhold

KOK-AMOK (JANUAR)

Lær at lave klassikere fra Danmark, Sverige og Italien!
TILMELDING ÅBNER D. 12/12 2023
Tidsrum: Ons. 16:00-19:50
Startdato: 17.01.2024
Slutdato: 31.01.2024
Undervisningsgange: 3 gange
Aldersgruppe: Til og med 18 år
Klassetrin: Fra og med 7. kl.
Maks. elever: 16
Tilmelding fra: 12.12.2023
Tilmelding til: 16.01.2024
Venteliste til: 16.01.2024
Tilmeldingsstatus: Lukket for tilmelding

Mødetider
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere: Magnus Birch, Nikolai Peistrup Winding, Sandra Buch Olesen

Sociale kompetencer
stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Faglige kompetencer
stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne

Svendborg Erhvervsskole (FOOD)
placeholder placeholder
Ryttervej 65
5700 Svendborg

OBS: Tilmelding til holdet åbner tirsdag d. 12. december 2023.

 

Vi tager på rundrejse til Italien, hjem til Danmark og videre til Sverige, når vi skal prøve kræfter med og smage på nogle af deres helt store klassikere! 
Vi arbejder sammen på små hold og spiser selvfølgelig sammen til sidst. 

 

MENU:

1. Hjemmelavet stenovnspizza og tiramisu

2. Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade og æbletrifli

3. Svenske kødboller i flødesauce, kartoffelmos, tyttebærsyltetøj og Semlor-boller

 

Medbring gerne forklæde.

 

Undervisningen foregår på Svendborg Erhvervsskole (FOOD) Ryttervej 65. 
Første gang er onsdag d. 17. januar 2024 kl. 16-19:50



Senest opdateret 27.09.2023 18:29 af DIANA
Apricore logo