Gå til sideindhold

KOK-AMOK (MARTS)

Vild med kylling? Her lærer du at lave kylling på alle mulige lækre måder.
TILMELDING ÅBNER D. 12/12 2023.
Tidsrum: Ons. 16:00-19:50
Startdato: 06.03.2024
Slutdato: 20.03.2024
Undervisningsgange: 3 gange
Aldersgruppe: Til og med 18 år
Klassetrin: Fra og med 7. kl.
Maks. elever: 16
Tilmelding fra: 12.12.2023
Tilmelding til: 05.03.2024
Venteliste til: 05.03.2024
Tilmeldingsstatus: Ikke åbent for tilmelding

Mødetider
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere: Magnus Birch

Sociale kompetencer
stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Faglige kompetencer
stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne

Svendborg Erhvervsskole (FOOD)
placeholder placeholder
Ryttervej 65
5700 Svendborg

Tilmelding til holdet åbner tirsdag d. 12/12 2023

 

Kunne du tænke dig at lære at lave alle mulige lækre retter med kylling? Så er det her holdet for dig.

 

Vi arbejder sammen på små hold i køkkenet og spiser selvfølgelig sammen til sidst.
Tag et forklæde med, hvis du har et. 

 

MENU:

1. Kyllingelasagne med salat + Créme Brûlée

2. Chicken Salsa Cheese + Sunday Deluxe

3. Kylling-soufflé med stegte grøntsager og sauce + Chokolademousse

 

 

Undervisningen foregår på Svendborg Erhvervsskole (FOOD) Ryttervej 65.
Første gang er onsdag d. 6. marts 2024 kl. 16-19:50

 

 



Senest opdateret 20.09.2023 09:39 af DIANA
Apricore logo