Gå til sideindhold

Fra jord til bord

Fra jord til bord handler om uddannelses- og jobmuligheder med landbrug og fødevarer som tema.

 

Her kommer du til at afprøve:

 

Svendborg Erhvervsskole, FOOD

På FOOD-afdelingen uddanner man sig til enten Gastronom (kok), Ernæringsassistent, Bager, Konditor eller tjener. 

 

Dalum Landbrugsskole, Korinth

På en landbrugsskole kan man selvfølgelig uddanne sig til landmand, men også til produktionsleder eller agrarøkonom. Her er masser af praktisk læring med maskiner og levende dyr.

 

Skovsgaard Gods, Langeland

På Skovsgaard Gods skal vi blive klogere på et økologisk landbrug med grøntsagsproduktion. Hvad er forskellen på et almindeligt og et økologisk landbrug?

 

Hvidtfeldtgård

På Langeland skal vi indenfor i en svinestald og se, hvor kødet kommer fra og hvordan det bliver produceret.

 

Gartneriet Birkebjerg

Hos Birkebjerg er man specialister i at dyrke salater, fx Iceberg og frillice.  Her vil du opleve et moderne gartneri, som bruger moderne teknologi. 

 

Kim Gubi Lundvaldt, Restaurant Resumé

Sammen med kokken og ejeren af Resumé, Kim Lundvaldt, skal vi lave en gourmet-middag, som skal bedømmes af et dommerpanel. Du kommer til at opleve, hvordan det er at arbejde i et professionelt køkken med fart over feltet. 

 

 

 



Senest opdateret 23.03.2022 12:30 af NJJ